Kitl Syrob Jahodový 500 ml /J
Popis
Vynikající jahodový sirup vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.
Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Složení: cukr, jahodové pyré (Fragaria vesca L., 12 %), jahodový koncentrát (Fragaria vesca L., 8 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát z mrkve a černého rybízu, konzervant: sorban draselný, vitamin C, přírodní aroma.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna není na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1411 kJ/332 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 83 g, z toho cukry 83 g, bílkoviny < 0,5 g; sůl < 0,01 g, vitamin C (kyselina L-askorbová) 100 mg (125 % RHP*).
* RHP - referenční hodnota příjmu vitaminů u dospělých osob
Recepty z Jahodového Syrobu Kitl:
Domácí jahodová limonáda
- Kitl Syrob Jahodový
- Vychlazená soda
- Led
Do úzké, vysoké sklenice nalijeme Kitl Syrob Jahodový, přidáme led a doplníme vychlazenou sodou. Ozdobíme jahodou a čerstvou mátou.
Jahodový shake
- Kitl Syrob Jahodový
- Vychlazené mléko
- Led
Do vyšší nádoby vlijeme Kitl Syrob Jahodový, přidáme kostky ledu a dolijeme vychlazené mléko. Důkladně rozmixujeme a podáváme ve vysoké sklenici, pijeme nejlépe širokým brčkem.
Jahodové Bellini
- Kitl Syrob Jahodový
- Suchý sekt
- Limetová šťáva
- Led
Na dno vysoké sklenice s ledem nalijeme Kitl Syrob Jahodový, přidáme pár kapek limetkové šťávy a celé dolijeme vychlazeným suchým sektem. Ozdobíme čerstvou jahodou, můžeme přidat i měsíček limety.
Jahodový koktejl "Utopená jahoda"
- Kitl Syrob Jahodový
- Vodka
- Led
Do vysoké sklenice nasypeme podrcený led, nalijeme 1 díl kvalitní vodky a 1 díl Kitl Syrobu Jahodového. Zalijeme vychlazenou sodou. Můžeme ozdobit jahodou a snítkou máty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.